!!!!!!!!!!!!!

NEJ DET ÄR FAN INTE SLUT MELLAN MEJ OCH MATTIAS..... KAN NI FATTA DE ELLER OCH SLUTA FRÅGA HELA JÄVLA TIDEN!!!! BARA FÖR ATT HAN FLYTTA HEM BETYDER DE INTE ATT DET ÄR SLUT.... SÅ GE FAN I HAN ALLA JÄVLA SMÅ TJEJER....... STICK FÖR FAN!!!!!!!!

=)

Jahapp, igår så gjorde man väl inte så mycket. Satt mest hemma. Gick fram och tillbaka till noret. Det var väl de enda. Men många fina bilar fick man se :D Sen var det som försökte få me mej till Rättvik. Men kul och komma dit då om man inte tar sej hem sen. Så jag tackade nej, vilket jag ångrar, för jag ville verkligen dit. Men inte kul att gå från Rättvik inte. Nu sitter man här och det är så himla varmt. Jag ska inte gå ut har jag bestämt mej för. Så jag ska städa lägenheten istället, och gå ut när det blir lite svalare :) Få se hur mycket städning jag hinner med eftersom jag ska tvätta också. Fast det ska egentligen Mattias göra så då får han fan göra de också :) Han åkte ju inte till Norrland ändå .. Vilket känns oerhört skönt!

Nej nu ska jag nog börja städa lite.

Ganska bra dag!

Detta är kopierat från Bilddagboken. Orkade inte skriva på båda ställerna :P


Dagen böjade med att vi for ut till Selja . Mattias började på sin personbil som ska besiktas om på  måndag. Jag började med Hans-Eriks bil so de ska bli folkracebil av. Men det var så jävla varmt så jag plockade bara ur i baksätet. Så det är tomt iallafall. Nu är det skuffen och framsäterna som ska ur. Lite jobbigt, men kul :) Ska väl ut och försätta i morron också. Då hoppas jag på att jag blir klar iallafall om Mattias kan plocka ur allt sitt skit han har i skuffen på den bilen.

Sedan for jag och Mattias ut och fiskade. I älven i Selja. Mattias fick napp och hans söp gick AV. Hahahah. Men han fick upp fisken iallafall! Så han lagade sitt spö. Kastade i igen. Och fick en till. Och jag blev så jävla sur och så slängde jag i där han stod. Fick inte ett napp, han kastade i där jag stod och fick napp direkt!!!!!!! Då blev jag sur och kasta ut kastflötet på kastspöt. Och så fick jag också napp. Fick en hyffsat stor abborre. Mattias fick en stor Id, och två små abborrar. Och jag fick en abborre som var ganska stor. Typ 3-4 hg. Sen blev det helt dött så vi åkte hem. Kokade alla tre abborrar åt Kajsa. Hon vräkde i sej nästa alla. Ligger fisk över hela köksgolvet som vanligt :P


Sen i morron är det sista gången man får träffa Mattias på typ 1 och halv vecka.... Drygt värre :/ På lördag så åker han ju till Big Lake, då får man inte träffa han på hela dagen. Sen på Söndag åker han till Norrland och blir borta hela veckan. Och jag åker ner till Vansbro på bandag och trägningsdag och så. :/ Jobbigt värre. Kommer krivera. .. . Kul?..... Nej!!


Min dag.

Ja idag har man inte gjort mycket. Men faktiskt så har jag gjort mat idag. :) Men mest av allt saknar jag Mattias, vi glider ifrån varandra mer och mer eftersom han är ute hela tiden... Vet inte vad jag ska göra. :/ Vill inte ha en pojkvän som man knappt känner längre.. Han har blivit annourlunda på något sätt. Han verkar inte sej själv. Han verkar ha blivit sparkad u huvudet av buss eller nå :P heheh lite skoj måste man få säga när man har tråkigt och inte deppa ner sej själv :D Har inte träffat Mattias på hela dagen idag. Igår träffade jag han en gång på morgonen innan han skjutsade hem mej eftersom jag sov hos han. Men han skulle komma till mej på kvällen men gjorde inte de. och idag har jag inte träffat han alls. :/ Kommer säkert inte göra heller. Det känns verkligen inte bra att han flytta. Han verkar må mycket sämre nu också... Vad är det för fel? Är det någon som är dum på han eftersom han beteer sej som han gör? :O För så där var han absolut inte när han bodde hos mej. Vet inte vad det är. Orkar snart inte bry mej mer heller. Får ändå aldrig vet något så jag skiter i detta snart.

Nej nu ska jag ut och gå och få bort lite tankar ur huvudet...

Duktig :)

Idag har jag varit duktig :) Har städat lägnheten idag, även diskat. Har även varit ner i förrådet och städat så man kommer fram nu. Fick en hel sopsäck med bara skräp, även en hel sopsäck med bara kläder som jag inte kan ha. Och nu ser det faktiskt hyffsat bra ut :) Men nu slänger man väl ner ännu mer grejer för att man får plats med mer. Men nu får lilla Maria skärpa sej! :)
Har varit ner till ICA fram och tillbaka så jag fick lite mat i magen. Var lite lat idag så jag köpte färdig mat :P Hihi :P Det är inte bra att bo själv för då blir det att man inte orkar göra mat för en person bara :P Så alla pengar man får över går till den färdiga maten, måste skärpa mej med det också! Fy Maria! :)

Nej nu ska man plinga på hos grannen får se om vi skulle fiska eller inte :)

Mattias <333

Fiske.

Jahapp, igår så var man och fiskade. Först med grannen, jag fick inge napp. Men hon fick två firrar. Två små idar. Sedan fiskade jag med Mattias. Då åkte vi ner till älven i Selja och fiskade. Han lånade mitt metspö medans jag gjorde något annat. Det första han gjorde var att dra upp en fisk. En ganska stor Id. Och vem fick döda. Jo JAG!!! Medan jag försökte döda fisk jäveln kasta han i igen, ja då drog han väl upp en till Id som var MYCKET större. Då blev jag sur och sa att han fick döda den själv så jag fick fiska. Så jag satte på ny mask och kasta i där han hade kastat i. Och jag fick napp och var helt överlycklig. Men vad fck jag ? En liten jävla abborre som knappt syntes!!!!!!!!! Blev skit sur, men jag behöll den och den åt Kajsa upp idag. Låg fisk i hela köket. Helt galen var hon :) Men sen fick vi inge mer fisk :/ Trååååkigt :/
Jag och grannen ska nog ut och fiska ikväll tror jag. Hon frågade då de när jag kom hem :) Så man får väl hoppas. De är ju sååå tråkigt att sitta själv hemma på kvällarna :P

Förkylningen börjar gå över. Är inte lika rinnig i ögorna längre och så. Vilket jag är glad över. Är bara mest hostig nu. Men det går det också :P

Nej nu ska jag kila ner på "stan" och kika lite. :)

Mattias <33

Söndags kväll.

Ja nu har midsommar varit också. Tråkigt väder men men. Idag är det mycket finare som tur är. Har varit skönt idag, så det blev t.o.m. på med shorts idag :)
Men jag är fortfarande lite förkyld :/ Tråkigt. Men ikväll så blir det att fiska. Hoppas på många napp (Y) Kanske inte blir nå alls. Men ändå :) Det är ju mysigt att bara fiska också.
Ska även sova hos Mattias inatt om det inte blir förändringar som det oftast brukar bli. Men men.

Nej nu ska jag nog packa lite av de jag ska ha med mej.

Jahapp.

Kanske är dags att börja använad sin blogg kanske? Ska väl försöka komma överund med hur den fungerar.
Men det var fan inte det lättaste kan jag tala om. Haha.

Nu är det midsommar också. Sitter här och är småförkyld :/ Ska åka till Vansbro senare bara Mattias är klar med sin bil.
 Men men.

RSS 2.0